Ne demek?
Ne demek?
Blog Article
Taşıt Teşhisma Sistemi (TTS), akaryakıt alım işlemlerini kolaylaştırmak ve verimliliği artırmak üzere vüruttirilmiş, araçların tanılamamlanmasını sağlayıcı bir sistemdir.
TTS nasıl çhileışır? TTS, araca takılan bir teşhisma aletı yahut plaka üzerinden mutavassıtn bilgilerini okur ve kayıtlı verilerle eşleştirir. Bu sayede akaryakıt istasyonunda tanılamamlı araca süratlica mahrukat sağlanırken, satmaca otomatik olarak şirket üstüne kaydedilir.
Bursa'da hovardaca kep alabileceğimiz şirket önerebilir misiniz? Kargo ile bileğil de sütun gidip alabileceğimiz bir mahal söyleyebilir misiniz
Montaj tamamlandıktan sonrasında mekanizma çalışkan hale gelir ve mabeyinç UTTS üzerinden yakacak gururına şayan hale gelir.
İş yeri sahibi olan, o iş yeri derunin kullanılan araçları mevcut özel ve hukuksal zevat, akaryakıt firmaları kabilinden alışverişletmeleri ilgilendiren UTTS Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi’nin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.
Sisteme dahil olmayan şirket, algı indirimlerinden yararlanamaz ve Mevhibe Racon Kanunu'nun dayalı maddelerine gereğince cezalandırılır. Ticari araç sahiplerinin, 31 Ilk kânun'a derece TTB montajını tamamlaması gerekiyor.
TTS, şirket araçlarınızın ne akaryakıt istasyonundan, ne zaman ve ne kadar yakacak almış olduğunı haftalık olarak raporlar. Bu sayede mahrukat tüketiminizi detaylı şekilde izlem edebilir ve gerekli önlemleri alabilirsiniz.
İşletmeler, akaryakıt harcamalarını detaylı bir şekilde izleyebilir ve click here bu sayede maliyetlerini optimize edebilirler.
Akaryakıt İstasyonları: İstasyonların en azca bir pompa ünitesine TTO apareyı monte etmeleri ve sistemin çkırmızıışır durumda olmasını esenlamaları gerekmektedir.
Bilim aktarımı kompradorn plakasını ödeme kaydedici cihazlar mutavassıtlığı ile mimarilır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da click here bilinir.
Montaj hizmeti, Darphane’nin anlaşfinansı başüstüneğu yetkili montaj noktaları tarafından sağlanır ve bu click here hizmetin bedeli TTB ücretine dahildir.
Iblağ, Denizcilik ve Yazışma Bakanlığının resmi içtimai iletişim ortamı hesabından yapılan paylaşımda, E-Büyüklük portalinde oluşturulan yeni bir bakım üzerinden Mezuniyet Belgesi, Taşıt Belgesi ve Taşıt Kartlarının barkodlu ve doğrulanabilir olarak üretilebildiği ve resmi evrak olarak kullanılabildiği duyurulmuştur.
UTTS donanımları birbiri ile entegre olduğu yürekin siz istasyona gelip yakacak aldığınızda model doğruca olarak çdüzenışır ve plaka bilgilerinizi aktararak kaydedilmesini esenlar.
Ulusal Taşıt Tanılamama sistemi Uygulama Genel Tebliği belirlenen amaçlar doğrultusunda 2023 yılından itibaren yürürlüğe girmiş ve uygulanmaya başlanmıştır.